neděle 22. března 2015

HAUL | Decathlon, C&A

Dneska tu pro vás mám úplně nový typ videa a to haul oblečení. Když jsem se totiž podívala na videa na mém kanálu, tak tam jsou pořád ta stejná. Týden s knížkou, měsíční chvástačka, wrap up a to je asi tak všechno. Občas něco jiného. A tak jsem si řekla, že by to chtělo pro oživení nějaké úplně jiné video. A tak mi trochu nahrálo, že jsem šla s mamkou kupovat nějaké sportovní oblečení.
Budu moc ráda, když mi napíšete, jestli byste jednou za čas tento typ videí uvítali nebo ne. A teď už si pojďte pustit video!


středa 18. března 2015

Unboxing (7)

Dneska mám pro vás jedno neočekávané video a článek s fotkami. Sice jsem řekla, že má stop na nakupování knih až do konce března a dneska jsme teprve v jeho půlce, ale napsala mi jedna paní na databázi knih, že prodává jednu knihu, tak jestli bych o ní neměla zájem a já nemohla odolat!
Pod videem najdete i pár fotek, tak doufám, že se vám budou líbit. :)

neděle 15. března 2015

Týden s knížkou (29)

Ahoj všichni! Po docela dlouhé době jsem natočila video, a ano, opět je to Týden s knížkou. Doufám, že si ho užijete a prominete mi, že jsem zaměnila název druhého a třetího dílu Milénia. Pokud vás už Týdny s knížkou nudí, nebo pokud byste třeba jenom chtěli, abych natočila nějaké speciální video, tag, atd..., tak budu moc ráda, když mi napíšete a dáte mi nějaký tip. Děkuji :)




středa 11. března 2015

Co nového vychází - březen 2015


V poslední době moc článku nepřibývalo, ale psaní a natáčení mi začalo chybět, tak se chci do toho zase pustit. A začnu s vaším oblíbeným článkem o knižních novinkách.