sobota 21. června 2014

On my Wishlist (14)

 
Toto meme pořádá Book Chick City
Jedná se o to, že každý týden zveřejním knihu nebo knihy, které bych si chtěla koupit. 
 Může se jednat o jakkoliv staré knihy.

***
Aristokratka ve varu - Evžen Boček

Tuto knížku si chci koupit a přečíst pouze z jediného důvodu: moc se mi líbila Poslední aristokratka a chci se dozvědět, jak to bude pokračovat. (Tak je to u všech sérií), každopádně Poslední aristokratka je skutečně nejvtipnější kniha dokonce za celý můj život. Ještě se mi nestalo, že bych se smála na každé straně (opravdu nepřeháním!)

A o čem vlastně Poslední aristokratka je?

Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách". Otec je skrblík, americká maminka se chce podobat princezně Dianě... a největší událostí na zámku Kostka za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové. 
Kastelán Josef nenávidí lidi, hospodyně paní Tichá kleje jako dlaždič a celý den nasává ořechovku přímo z lahve... a chvílemi příběh rozdrnčí i charakteristické ráčkování Karla Schwarzenberga. Pokračování Poslední aristokratka, nejúspěšnější humoristické knížky roku 2012 oceněné Cenou Miloslava Švandrlíka, nabízí další porci bláznivých situací a gagů, při nichž je hlasitý smích zaručen na 100%.


Zdroje: obálka + anotace

2 komentáře:

  1. O cele serii slysim prvne, mela bych se na ni podovat blize :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koukni, plánuji recenzi na první díl - Poslední aristokratka - a čtení jsem si vážně užívala. ;-)

      Vymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D