neděle 21. září 2014

Týden s knížkou (23)

Ahoj, konečně se nahrálo nové video, takže tady je. :) Nevíte někdo náhodou, jestli jde nějak urychlit nahrávání videí na youtube? Toto video se totiž nahrávalo skoro 3 hodiny a to má jenom 7 minut... Děkuji. :)


6 komentářů:

  1. Třeba rychlejší internet? Možná by stačilo vypnout stahování a ostatních otevřená okna/panely prohlížeče apod. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda že se ti Chlapec v pruhovaném pyžamu líbil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Záleží na tom, kdy na YT nahráváš a jaký je tam provoz, aspoň myslím. Většinu videí nahrávám v době, kdy jsou lidi v práci nebo ve škole a pak to jde rychle. Jakmile ale nahrávám v podvečerních nebo večerních hodinách nebo třeba o víkendu, kdy je připojeno spoustu lidí, tak to taky trvá celou věčnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě nenapadlo, děkuji za tip. Příště to zkusím dát nahrávat, než půjdu do školy. :)

      Vymazat
  4. Narnii jsem četla jen díl Lev, čarodějnice a skříň a moc se mi líbila, na to jsem pak ukecala mamku, aby mi koupila celou sérii (bohužel nemám tu co ty, ale všechny v jedné knize, ta je super ale má spoustu stran). A zfilmované jsem viděla, tedy byla v kině, jen na Plavba jitřního poutníka. Do budoucna bych chtěla dočíst všechny díly, takže jsem moc zvědavá na tvé recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) Já viděla zfilmované jen ty tři díly, v kterých jsou všichni sourozenci nebo alespoň Edmund s Luckou. Sama jsem zvědavá na knižní podoby a na to, jak to ohodnotím. ;-)

      Vymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D