neděle 9. února 2014

Týden s knížkou (2)

Tento týden jsem poprvé zkusila číst 2 knížky naráz. Myslela jsem, že to bude horší. Když si jednu vezmu ke čtení, v hlavě se mi otevře "šuplík" s tím, co si pamatuji, z toho jsem už přečetla a neplete se mi to dohromady. :) A teď už ty knihy:

Hypnotizér - Lars Kepler
Jsem už téměř na konci knížky a musím říct, že ve mně zatím nechává rozporuplné pocity. Nechci ji ještě úplně hodnotit, dokud ji nebudu mít přečtenou celou (konec bývá většinou nejlepší), ale zdá se mi horší než třeba Písečný muž. Po dočtení napíšu recenzi.




Hledání Aljašky - John Green                   Jedna informace pro ty, kteří o knize nic neví - Aljaška je holka :). Jsem teprve na začátku, takže o knížce nemůžu nic říct. Půjčila jsem si ji z naší školní knihovny jen proto, že ji napsal Green (napsal Hvězdy nám nepřály).


Opatství Northanger - Jane Austenová   Tuhle knížku mi půjčila kamarádka. Přiznám se, že vůbec nevím, o čem je. Asi se na ni vrhnu ještě dneska. Chci si ji přečíst hlavně kvůli autorce.
A tady jsou všechny tři pohromadě. Omlouvám se za kvalitu (teda spíš nekvalitu) fotek, fotila jsem to večer a to pak za moc nestojí. Četli jste některou z těchto knížek? Nebo co čtete? Napište do komentářů, ráda si přečtu nějaké na vaše doporučení.



2 komentáře:

  1. Nothangerské opatství jsem četla. Je to celkem fajn, ale už jsem četla i lepší. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. V této knížce jsem skončila asi na straně 20, zatím nemůžu moc přijít na chuť Jane Austen, ale chci všechny knihy, co začnu číst i dočíst, takže se k ní někdy vrátím... Snad :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D