čtvrtek 3. července 2014

Měsíční chvástačka - červen 2014


Vítám vás u další chvástačky. Po opravdu dlouhé době je ve formě článku a to pouze z jednoho důvodu: natočila jsem sice video, ale nějak divně se uložilo a prostě nefunguje. Tak snad se bude líbit i tato verze a napište mi, zda máte radši článek nebo video. Děkuji

A teď se vrhneme na knihy. Za měsíc červen jsem jich získala 6. Docela výjimečně nemám žádný recenzní výtisk, protože byl konec školy a měla jsem toho opravdu hodně. Takže uvidíte knihy, které jsem si buď koupila a nebo dostala k narozeninám.

  Všechny pohromadě. :)


 A teď každá zvlášť. Jako první na řadu přichází Poslední aristokratka od Evžena Bočka. Ze všech těchto knih jsem zatím četla jenom právě tuto a recenzi si můžete přečíst zde.
 Dále pak kniha, kterou jsem dostala od tety k narozeninám. "Kniha vypráví fascinující příběh sedmi dívek a chlapce, jimiž se v 80. letech v maličké rwandské vesnici Kibeho zjevovala Panna Maria." zadní strana
 Toto je sbírka tří povídek a doporučila mi ji paní prodavačka v Knihkupectví Cesta. Tak uvidíme, jak se mi budou všechny líbit. 
 Dárek od kamarádky. Druhý díl série Legenda. (První díl - Legenda - se mi moc líbil a recenze je tady.)
 A třetí díl jsem také dostala k narozeninám, ale tentokrát od bráchy. Už se na obě knihy strašně těším!
  A nakonec jedna kniha, která je, aspoň podle mého názoru, trochu zvláštní. Dostala jsem ji, když jsem se umístila v Napoleonské soutěži, do které učitel ze školní výtvarky poslal můj obrázek Napoleona. 
P.S.: Ten muž na obrázku je sám spisovatel. ;-)
 A ještě jednou všechny pohromadě. A jaké knihy jste si koupili v červnu (nebo i v červenci) vy? A jaké byste si chtěli koupit??Těším se na vaše komentáře.

9 komentářů:

  1. Fenomén a Šampion vypadají luxusně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ty obálky jsou nejkrásnější na celým světě!! :D

      Vymazat
  2. Ako napísala Nikol .. heh vyzerajú skvelo :)

    OdpovědětVymazat
  3. celá série Legenda je dokonalá! A máš pravdu, ty obálky jsou dokonalé!! :3 ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se nemůžu dočkat, až se k těm dvěma dílům dostanu... Ale bohužel musím ještě dočítat něco jiného, atd... tak snad o dovolené :)) A konečně mají nějaký knížky originální obálky. Protože kluk s holkou nebo popřípadě sama holka už je celkem nudné... ;-)

      Vymazat
  4. Hezké knížky. Já četla jen Šampion a fenomén, což jsou takové průměrné hezké knížky. Zbytek neznám, ale vypadá to fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja radsi clanek nez video :) jinak knizky vypadaji dobre, pustila bych se do yposledni aristokratky

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná sbírka, Šampiona a Fenomén si mám v plánu také pořídit a Poslední aristokratku si chci přečíst.

    Jinak jsem tě nominovala do Prázdninového tagu (http://svetterushqyh.blogspot.cz/2014/07/prazdninovy-tag_3.html) Užij si ho.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za nominaci!! Určitě se zapojím ;-)
      P.S.: máš moc hezký blog :)

      Vymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D