neděle 27. července 2014

Týden s knížkou (20)

Tentokrát je to spíše Měsíc s knížkou, ale to je snad vyjímečně. Uvidíte všechny knihy, které jsem zatím v červenci přečetla. Doufám, že se vám bude video líbit.
P.S.: Trochu jsem to video sestříhala v Movie maker, ale po uložení tam zase nejde nastavit HD kvalita. Nemáte ještě někdo nějaký další tip na program? Chtěla jsem zkusit Sony Begas, ale ten mi zase nešel nainstalovat... :(


6 komentářů:

  1. Hezké video. Přečetla jsi toho opravdu hodně a samé skvělé knihy. Na Kostičas a Ve stínu černých ptáků mám taky zálusk a Krásná katastrofa se mi válí doma, ale nemůžu se k ní nějak dohrabat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :D Přes školní rok toho zdaleka tolik nečtu, to jenom o prázdninách... A Kostičas i ty černé ptáky určitě někdy zkus, obě knihy jsou naprosto super. :)

      Vymazat
  2. Super video! :) Na Kostičas se taky chystám, jsem na něj dost zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu!! :D Kostičas určitě zkus, je to super kniha. ;-)

      Vymazat
  3. Tvůj blog byl přidán do nové tabulky obsahující knižní blogy a weby. Pokud máš nějaké otázky či reklamaci, tak se ozvy. Jakékoli změny prosím hlas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za přidání. Žádné změny nejsou a nic dalšího nepotřebuji vědět... :)

      Vymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D