neděle 3. srpna 2014

Bookshelf tour

Po více jak osmi hodinách nahrávání tady mám pro vás Bookshelf tour. Snad ta dřina spojená se stříháním a vším okolo stála za to a vám se bude video líbit. :)


7 komentářů:

  1. Krásná knihovnička :) Nad Legendou pořád přemýšlím a stále nevím, jestli si ji koupit nebo ne. Hunger games miluji, ale říkala jsi, že Legenda je tak trochu pohádka a to moc nemám ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. ;-) To s tou pohádkou jsem to myslela tak, že je určena asi trochu mladším čtenářům než Hunger games. V Legendě je hlavním postavám totiž patnáct let téměř oba první díly a to co dělali, mi připadalo trochu nad jejich síly. Ale jinak je tam rozhodně hodně napětí, a celkově se mi ta série líbila. :) Hunger games je oproti tomu více brutálnější a krvelačnější.
      Za zkoušku určitě nic nedáš. Pokud se k Legendě nakonec dostaneš, budu moc ráda, když mi napíšeš, jak se ti tedy líbila. :)

      Vymazat
  2. Máš moc krásný hlas :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvele video, moc hezka knihovnicka, spoustu titulu ti zavidim :)) a ta edice svetove cteni vubec nemusi byt spatna :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ;-) To nejlepší světové čtení je hlavně super v tom, že máš čtyři knihy různých žánrů pohromadě a hlavně, ty knihy jsou vždycky fakt super. Teda, aspoň zatím se mi vždycky líbily... ;-)

      Vymazat
  4. Moc hezké video.:) Je vidět, že si spíš na thrillery a detektivky. :) Já třaba snad žádnou detektivku v knihovně nemám.. i když jo mám Misery od KINGA..to možná bude detektivka, ale jeste jsem to necetlatak nevim,.

    OdpovědětVymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D