sobota 30. srpna 2014

Unboxing 4

Dnešní Unboxing jsem pojala formou článku s fotkami. Tuto knihu napsala autorka docela známé série - Léto (Léto, kdy jsem zkrásněla; Bez tebe to není léto; Vždycky budeme mít léto). Tak doufám, že se vám fotky budou líbit.





 Ke každé knize z bookdepository.com dostanete nějakou záložku...

17 komentářů:

  1. Knížka vypadá moc dobře! :-)
    Jak se Ti anglické knihy čtou? Nemáš moc problémy se slovíčky? :D (O nějaké z Bookdepository taky uvažuji, ale nevím jestli bych jí zvládla přelouskat :-) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se slovíčky samozřejmě problém mám, ale nejdůležitější pro mě je pochopit myšlenku celé knihy. Sice spoustě slovíček nerozumím, ale dá se to číst i bez toho a navíc jsem z kontextu spoustu slov pochopila a pak když jsem si je občas přeložila, znamenaly to, co jsem si myslela... :) Takhle to možná zní trochu složitě, ale určitě to stojí za to a neustále vidím pokroky. ;-) Takže se mi čtou stále lépe. Chce to jen trochu času a trpělivost.

      Vymazat
  2. Tuhle knížku hrozně chci :) Možná si ji v září objednám :) Snad se ti bude líbit!!

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá krásně a závidím ti, že dokážeš číst v ajině. Já jsem na to naprosto tupá, takže to u mě nějak nehrozí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si také myslela, že to nedokážu, dokud jsem nezačala. Určitě to zkus a pak uvidíš. Někdy mám problém dostat se přes pár stránek, ale pak jich zase přečtu hromadu úplně lehce... :) (Nebo téměř lehce, nedá se ruzomět všemu).

      Vymazat
  4. Krásná obálka, ale knihu v angličtině bych asi nedala :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si říkala taky, ale není to pravda. Teď dočítám svoji druhou knihu v angličtině. Sice to chce trochu více času než u českých a taky trochu trpělivosti, ale rozhodně to stojí za vyzkoušení. :) Na začátek je nejlepší zvolit si nějakou knihu s jednodušším dějem (romantiky,...) kde ta angličtina není moc těžká a určitě to půjde. ;-)

      Vymazat
  5. Tak jo, jdu si objednat z BD kvůli záložce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu Ti zaručit, že Ti pošlou tuto záložku. Nevím, jestli mají ke každé knize nějakou určitou záložku nebo jestli při balení knih vždycky do balíčku nějakou záložku přihodí... :)

      Vymazat
  6. Ta záložka je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nominovala jsem tě na Liebster Award TAG. Více informací najdeš zde: http://little-me.blog.cz/1408/liebster-award-tag#pridat-komentar
    Marky z little-me

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za nominaci. Na TAG se podívám a podle mého času i zpracuji. :)

      Vymazat
  8. To si si objednala priamo z bookdepository.com? Oni ti to poslali až z Ameriky? Neboli s tým nijaké problémy? Lebo už dlhšie rozmýšľam že si od nich objednám niečo pretože majú fajn ceny a úžasné knihy, ktoré u nás nie sú dostupné ale obávam sa toho, že s tým budú nejaké problémy alebo niečo. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, objednávala jsem na těchto stránkách třikrát a nikdy žádné problémy nebyly. Jen jednou jsem si objednala jednu knihu a neuvědomila jsem si, že ještě nevyšla a asi po dvou měsících od objednání (kniha mi nedošla) jsem jim napsala a paní mi okamžitě vrátila peníze. Jedna kniha mi došla z Anglie a druhá, myslím, z Rakouska. Asi mají sklady různě. A do ČR by to mělo dojít do 10- ti pracovních dnů od objednání.
      A další super věc je, že neplatíš poštovné.
      Tyto stránky jsou skvělé a rozhodně Ti je doporučuji. Strach mít rozhodně nemusíš, všechno je v pohodě. A platila jsem převodem peněz, nebo jak se to jmenuje. Prostě jsem zadala údaje z karty do formuláře a bylo to. :)

      Vymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D