úterý 11. března 2014

Knižní poklady (2)



Knižní poklady je pondělní meme z dílny Nikči :)

O co jde: 
Cílem tohoto meme je zveřejnit 3 knihy ze své knihovničky,s krátkým informativním článek. (Jak jsme se o knize dozvěděli a proč jsme si ji pořídili.Případně pokud jsme knihu četli,jestli se nám líbila.)


***

Natáčela jsem video, ale to se nějak nepovedlo. Dole je zelený pruh... Pokud ho chcete vidět, tak napište :)

Vybrala jsem si trilogii Hunger games. Na fotky je už pozdě, bylo by špatné světlo, tak proto ty obálky z internetu, omlouvám se :)


Knižní jsem si koupila někdy po Vánocích a přečetla je asi za 5 dnů. Totálně mě chytly a od té doby je zbožňuji. Nejradši mám 2 díl, jak knihu, tak i film. A jaký díl máte nejraději vy? Už se strašně moc těším na třetí díl, jenom se teď nemůžu rozhodnout, jestli je dobře, když ho rozdělili na dvě části... První část trojky má premiéru někdy na konci tohoto roku a druhá část příští rok. :) 

Máte raději Peetu nebo Hurikána? Já jsem na 100% team PEETA :) A co vy? Nevím, jestli bych ho měla tak ráda nebýt filmu, ale asi jo... Má úžasnou povahu, oči, vlasy, postavu... no prostě všechno.

P.S.: Tento článek neberte moc vážně, jsou to spíš moje myšlenky sesumírované na PC (to jsou sice všechny recenze a příspěvky), ale toto je spatlané všechno dohromady. :)


Zdroj: obálky

2 komentáře:

  1. Já byla taky pro Peetu i v knize i ve filmu, i když Hurikán byl skvělý a měl taky něco do sebe, můj typ je prostě někdo jako Peeta :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se nejvíc líbil první díl, byla to myslím moje první dystopie a bylo to něco neuvěřitelného, setkání s tím, tolik smrti, aréna, zabíjení, děti, vážně mě to pohltilo. Musím říct, že třeba trojka se mi až tak už moc nelíbila, ale jednička nejlepší, dvojka skvělá :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D