středa 23. dubna 2014

Knihy Nicholase Sparkse

Dneska jsem pro vás natočila video o knížkách Nicholase Sparkse, které mám doma. A jsou to: Bezpečný přístav, Poslední píseň, Milý Johne a To nejlepší z nás.

5 komentářů:

  1. Nikdy jsem nebyla zastáncem těchto videí. Dám ti radu, když něco takového děláš, tak si o knihách něco zjisti. Nehuhlej. Ale aspoň jsem se zasmála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda za každý komentář, takže Ti děkuji. Jo, a všechny knihy jsem četla, takže přesně nevím, o čem mluvíš. A u knihy To nejlepší z nás jsem ve videu řekla, že už si ji celou nepamatuji, ale hlavní děj ano.

      Vymazat
    2. Slovo nevím je tam použito hned několikrát, nemluvím a kvalitě videa a tvých řečových schopnostech. Nemělo to hlavu ani patu a hlavně nechápu ten konec. Kdyby si takhle chtěla na knihy Nicholase někoho navnadit, tak se ti to u mě teda nepovedlo. Ještě, že jsem je četla už dřív. A ano máš pravdu, že je jedno jestli si viděla filmy nebo psala recenze. Vůbec si nemyslím, že jeho knihy jsou oddechové. Protože když čteš, jak někdo umírá na rakovinu, tak to tedy oddechové vůbec není.

      Vymazat
    3. Jsem ráda, žes napsala to, co si myslíš. A já se neustále snažím zlepšovat se. Takže díky za pomoc ve zkvalitnění videí. Na to, co jsi vypsala, se snažím dávat si pozor, ale teď si to budu hlídat ještě více.

      Vymazat
  2. Doufám, že ti moje reakce aspoň trošku pomůže. Věřím, že natáčet videa není legrace. Někdo to má hold v sobě a jiní musí dřít :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D