pátek 4. dubna 2014

Nákupy - Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Ahoj!! Vítám Vás všechny u speciálního článku na téma Nákupy. (Také první článek na toto téma). Nevím, jestli něco podobného nějaký knižní bloger dělá, ale jestli ano, snad mu nebude vadit, že čas od času něco sesmolím i já. (Jen Rodaw z Knihánkova občas natáčí videa nákupy, rozhodně se na ně podívejte!)

PREMIÉRA BUDE S KNIHOU HARRY POTTER A VĚZEŇ Z AZKABANU.

Možná se ptáte, proč 3.díl?? Odpověď je zcela jednoduchá, doma již máme docela dlouhou dobu 1,2 a 5 díl. Sice nechápu proč zrovna první dva a pátý, ale to už asi nikdy nezjistím. Taky ta pětka je v docela dost špatném stavu a všechny tři jsou úplně jiné vydání než tato kráska. Tudíž, nejprve si chci pořídit zbývající díly a pak znovu 1,2 a 5. :)

Knížka je v trochu jiné velikosti než jsem čekala (je větší a tenčí), ale to mně vůbec nevadí. Kromě super přebalu má nádherné tvrdé desky. Jsou černé, na přední straně je vyrývaný zlatou barvou ornament s velkým P a na boku je zase zlatě vyrytý název knihy a jméno autorky. (Miluji J. K. Rowling!!)

Ale tak ať to zbytečně neprotahuji, tady jsou fotky. Některé byly foceny ještě za dobrého světla a některé už v trochu horším, tak se omlouvám za kvalitu. 
Takto pečlivě zabalený balík jsem dostala na poště. :)
Ještě jsem zapomněla vyfotit hřbet knihy, který je prostě nádherný, zítra to napravím.
 S knihou dorazily i dvě záložky s logem nakladatelství Martinus.
 Každá stránka má v rozích hvězdičky a na začátku kapitol jsou úžasné obrázky.
 Nevím, jestli je to tady úplně vidět, ale nápis Harry Potter je mírně vystouplý.

6 komentářů:

  1. Přesně tohle vydání třetího dílu mám doma a i když mi mnoho let vadilo, že mi nepasuje k ostatním dílům, dnes bych nevyměnila. Krásná práce, která je ovšem méně známá. :\ Ale přesto stále krásná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že takto vydali první tři díly. Chtěla bych si moc koupit i ty další, ale až teď jsem zjistila, že nejsou:: :( nevíš, jestli je taky někdy plánují takto vydat? je fakt nádherná:))

      Vymazat
    2. To bohužel netuším, ale asi ne. :( Samotnou mě to mrzí, nemám pátý a šestý díl a v téhle edici by byly úchvatné. :\

      Vymazat
  2. Jsem ostuda, ještě jsem nečetla, ale tyhle fotky mě na to vždy lákají víc a víc. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky četla jenom teda 1,2 a 5 díl. A to je už hodně dávno. Hlavně si musím pořídit i ty zbývající. :)

      Vymazat
  3. Tohle vydání je absolutně úžasné a krásné! :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D