čtvrtek 22. května 2014

Unboxing (1)

Ahoj, dneska tu mám pro vás moje první unboxing video!! Doufám, že se vám bude líbit a budu ráda za vaše komentáře.

P.S.: Líbí se vám ve videu ta hudba?


8 komentářů:

  1. Milujem rozbaľovanie kníh heh :D
    Pekné kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé úlovky. Pýchu a předsudek mám moc ráda, je to výborná knížka, Rozum a cit a Legendu mám taky doma a moc se na ně těším. Emma je určitě taky povedená. No a Ve stínu černých ptáků bych si chtěla pořídit, takže za mě, naprosto úžasný výběr. :-D... A mimochodem, video je senzační, jen tak dál. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :D po takovémto komentáři bych nejradši zase hned něco natočila :) Pokud máš nějaký tip na video, tak budu moc ráda, když mi ho napíšeš. Děkuji ;-)

      Vymazat
    2. Určitě natáčej, Tvá videa jsou skvělá, vždycky se těším na každé další. :-)... No a nějaké tipy? Mohla bys vyzkoušet třeba nějaký TAG, ty jsou podle mě fajn a zábavné... třeba Marry, kiss, cliff. :-) Ale cokoliv, co natočíš bude určitě super. :-)

      Vymazat
    3. Jé, děkují za takhle krásnou odpověď! Udělala jsi mi obrovskou radost. :)) Jeden tag mám teď rozepsaný a další mám v plánu. Sice jsem ho chtěla udělat formou článku, ale asi ho nakonec natočím. ;-)

      Vymazat
  3. Super video! Zaz je skvělá, každý rok ji zpíváme ve škole na konci roku. :D A ty obálky jsou fakt nádherné. :3

    OdpovědětVymazat
  4. Austenovou mám moc ráda, tak ať se ti pěkně čte. Hudba v pozadí mi nevadí, když nic neříkáš, tak je to fajn. A tuhle písničku mám ráda. :-)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda, když se se mnou podělíte o svůj názor. :) Díky vašim radám můžu blog neustále vylepšovat. Každých pár slov od vás mi udělá obrovskou radost. Moc vám děkuji. :D